Vi gör mer än att visa vägen när du vill växa i Europa
Är du nyfiken på ett tjänsteutbud som gör dig konkurrenskraftig i Europa? Med DHL Freight får du helhetslösningar och en svårslagen expertis som tar dig förbi alla logistik- och transportutmaningar du kan stöta på utanför Sverige. Med oss kan du i lugn och ro fokusera på det du kan bäst, samtidigt som ditt företag effektivt tar sig fram via vårt nätverk i Europa.
LÄS MER
VEM VILL DU SKICKA TILL?
PRIVATPERSON
 
FÖRETAG
 
 
 

Med DHL Parcel Connect kan du möta alla dina kunders krav när det kommer till leveranser: Valfri upphämtningsplats via ombud, paketautomat eller till dörren, avisering via mejl eller SMS och enkel lösning för returer. Tjänsten täcker av hela Norden, större delen av norra Europa och inom en snar framtid ännu fler länder.
 

För dig som skickar paket till såväl svenska mottagare, som företagskunder i de nordiska länderna och Baltikum. Att använda DHL Paket Export är enkelt och säkert. Med stabila ledtider och hög leveranssäkerhet når alla försändelser fram till dina internationella kunder. När du exporterar till Norge löser vi dessutom din tulladministration.
 

För dig som behöver pålitliga vägtransporter som binder samman hela Europa, ja till och med en del länder i norra Afrika, är DHL Euroconnect den perfekta tjänsten. Med flera tillval, full spårbarhet och en kunnig och engagerad personal hanterar vi din sändning hela vägen, från bokning till leverans.
 

DHL Freight Eurapid ger dig en priority lane när du ska skicka styckegods mellan Europas viktigaste affärsregioner i 22 länder. Det betyder att du – och det du skickar – får högsta prioritet i alla led, från bokning till leverans. En realistisk ledtid och en dedikerad kundtjänst finns till hands under hela leveransprocessen för att svara på frågor, hjälpa till med planering, spårning eller annat som har med din leverans att göra.

 

Vill du läsa om hur några av våra kunder arbetar med DHL Freight?

Kundcase Björn Borg - Läs här

Kundcase Svedbergs - Läs här